De Olde Stee

Contact

Bel ons
Vergaderzaal

Huur een vergaderzaal bij De Olde Stee

De Olde Stee is de ideale plaats voor een vergadering op locatie. Met onze zakelijke arrangementen en vergaderzalen die voorzien zijn van de nodige faciliteiten, kunt u elke bedrijfsbijeenkomst tot een geslaagd einde brengen.

De mogelijkheden voor uw bedrijf zijn uitgebreid: bijzonder vergaderen, workshops, bedrijfsuitjes, presentaties of gewoon een gezellige bedrijfsborrel. Wij doen ons deel zodat uw team met innovatieve ideeën kan komen in een stimulerende omgeving. Er wordt altijd een bakje koffie en een plakje cake voorzien in de vergaderzaal. Net wat u wilt, en wat het beste past bij uw bedrijf.

In overleg wordt al het benodigde materiaal geregeld dat u nodig hebt voor uw vergadering. Mocht u daarnaast nog speciale verzoeken hebben, aarzel dan niet om uw vragen te stellen. Wij kijken graag wat wij voor u kunnen betekenen. Kortom: De Olde Stee heeft geweldige vergaderzalen voor alle soorten bedrijven uit de regio Overijssel.

Contacteer ons

Bel ons op 0523 85 16 66 om een afspraak te maken en details te bespreken. Het is altijd mogelijk om even een kijkje te komen nemen in een van onze vergaderzalen, zodat u uitgebreid de mogelijkheid hebt om uw wensen met ons door te nemen.