De Olde Stee

Contact

Bel ons
Snackbar

Snackbar De Olde Stee weet wat lekker is

Bij De Olde Stee kunt u terecht met uw kleine of grote honger in onze snackbar. Bij ons staat één ding centraal: lekker eten. Daarom serveren we in onze cafetaria alleen verse, smaakvolle en met zorg bereide hapjes en maaltijden, waar al onze gasten van kunnen genieten. Wij verlenen goede service voor een goede prijs.

Wij zorgen ervoor een echte familiesnackbar te zijn: jong en oud kan bij ons lekker komen smullen. Wij bieden een gevarieerd aanbod aan van onder meer verse frietjes, burgers, kip- of varkensvlees, salades en broodjes. Natuurlijk hebben we ook genoeg opties voor onze vegetarische klanten. Daarnaast hebben we ook enkele desserts voor diegenen die hun maaltijd zoet willen afsluiten.

Ook aan de drankjes hebben wij uitgebreid aandacht besteed. De Olde Stee heeft een uitgebreide drankkaart met allerhande alcoholische en niet-alcoholische dranken. U leest het: De Olde Stee is met plezier uw snackbar in de buurt!

Kom naar onze snackbar

Hebt u nog vragen over ons aanbod? We zijn te contacteren op het nummer 0523 85 16 66. Ook kunt u ons online bereiken voor een reservering door het contactformulier op deze website in te vullen. U hoort dan zo spoedig mogelijk van ons.