De Olde Stee

Contact

Bel ons
Feesten

Organiseer uw feesten bij De Olde Stee

Hebt u iets bijzonders te vieren? U wilt van uw feest een onvergetelijke nacht maken? De Olde Stee stelt haar kroeg en feestzaal open voor alle soorten feesten en evenementen. Van jong tot oud, iedereen is welkom!

Kom uw verjaardag vieren, organiseer een prachtig afscheid of dans tot in de kleine uurtjes. Van ingetogen, gezellige bijeenkomsten tot grootse all-in feesten: bij De Olde Stee is het allemaal mogelijk.

Ons enthousiaste team staat klaar om ervoor te zorgen dat uw feest vlekkeloos verloopt. Bij een receptie of verjaardag staan we het hele feest paraat om u een hapje en een drankje aan te bieden tijdens de festiviteiten. Ook hebt u de mogelijkheid om uw feest te combineren met een stamppotbuffet en het is zelfs mogelijk om gezellig te barbecueën. Hét recept voor een onvergetelijke party. Aarzel dus niet om De Olde Stee af te huren voor uw feesten op maat.

Bespreek uw wensen met De Olde Stee

Wij kijken graag wat wij met ons zaalverhuur voor u kunnen betekenen. Bel ons op 0523 85 16 66 en maak een afspraak. Dan kunnen we overlopen wat uw wensen zijn en hoe we die kunnen realiseren. Er wordt altijd uitgebreid aandacht besteed aan de details. Bezoek ons ook zeker op Facebook om up to date te zijn van al onze feestjes en aanbiedingen.