De Olde Stee

Contact

Bel ons
Bruiloften

De mooiste bruiloften, geheel verzorgd

Maak van uw bruiloft een onvergetelijke dag. De Olde Stee voorziet u van de trouwzaal die u zoekt om uw huwelijk te vieren met vrienden en familie. Wij assisteren u bij het organiseren van de receptie en het verloop van de avond.

Wij hebben voldoende ruimte om ervoor te zorgen dat al uw naasten uw huwelijk met u kunnen vieren. Naast de aankleding en inrichting van de zaal zullen wij instaan voor het ontvangen en begeleiden van uw gasten tijdens het binnenkomen. Verder kunt u het zo uitgebreid maken als u zelf maar wilt: muziek, hapjes, drankjes, een compleet buffet of andere activiteiten. Dit alles geldt uiteraard ook voor Marokkaanse en Turkse huwelijken. Uw huwelijksdag hoeft helemaal niet zo stressvol te zijn, dankzij De Olde Stee.

Hoe ons te bereiken

Uiteraard is elke bruiloft een unieke gelegenheid. Daarom bieden wij van De Olde Stee maatwerk op basis van uw wensen. Zo zorgen wij voor een gegarandeerd onvergetelijke avond. Bel naar 0523 85 16 66 en maak een afspraak om de trouwzaal te bekijken en uw ideeën aan ons voor te leggen.